Orka Rubrik

Vad är det som händer? Jag har försökt att sova men det gick inte så bra. Kl e 7 på morgonen och jag har inte lagt mig än. Har varit uppe hela natten och tittat på tv, spelat poker och pratat i telefon i någon timme. Satt vid datan runt 04.30 då ringer telefonen?!?! Man blev lite orolig först men sen visade sig att det var min goda vän Philip från gotland som ringer. Skön han e!

Nu sitter jag här igen brist på annat att göra. Tänkte ta en promenad i det fina vädret. Kanske ta en sväng på gymmet. Det hade varit KLOCKERS! Va länge sen man träna nu. Lite orolig för fält-testet som vi kommer att ha på måndag. För er som inte vet vad fält-testet är så är det ett test (No shit Einstein :P ) en test där en soldat ska springa 2 km. Det låter ju inte så farligt? Nä det är inte så farligt, men man råkar ju ha stridsutrustning på sig plus ak5. Tillsammans med den ca 25 kg (Tror ja) tunga utrustningen ska man löpa igenom 2 km.

Tids krav
  • 12.30 för stabs personal
  • 11.15 Jägare
  • 9.45 KU/FJS - Kust Jägarna och Fallskärms Jägarna
Vi får se vad man landar på. Förra gången vi sprang så sprang jag och Philip in först på plutonen. Tiden blev strax under 10 minuter. Den tiden har vi bestämt att krossa. KROSSA KU/FJS. Dem är mesar. Vi är SS-Soldater ;)

Måste ta och berätta om nått helt magiskt. Tror ni på GUD? Nu ska jag berätta om vad jag tror. Det var nämligen så här. Igår när jag... eller vänta... iförgår blir det öhh... ja!? Iförgår när jag var och promenarade så sparkade jag på en sten. Medan jag sparkade på stenen så filosoferade jag lite. Finns GUD eller finns han inte?! Jäkligt svår fråga! Till slut fick stenen bestämma. Jag stannade och kollade på stenen som var ungefär lite mindre än en pingis boll. Ca 20 meter längre fram fanns en stolpe. Jag tänkte för mig själv. Om GUD finns så prickar jag stolpen annars vette fasen om jag ska tro på något! Snacka om att GUD hade oddsen emot sig. Jag Ciya, ingen vidare höger fot ska pricka en stolpe som e 20 meter framför mig med en liten sten!? Vad är oddsen?! Jag sparkade den och det var mörkt så jag såg inget, jag såg stenen de första metrarna sen försvann den i en liten sne riktning........ efter ett tag hör jag PLIIIIING. Där stod jag och undra vad som hade hänt?! Im a beliver :P

Nu ska jag ta och promenera en sväng. Hörde just precis världens sämsta låt tror jag. Peaches kmr inte ihåg vad låten hette........... ajja ciao!

Laugh now cry later

Vill ni skratta? Då föreslår jag er att ni besöker denna sida www.grr.skratt.se

Den här sidan dödar mig asså! Shit ni måste checka den.

12 saker du önskar att du inte visste... detta e läskigt asså!

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till
exempel genom att ta i dörrhandtag.

3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten.
Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med
munherpes från en av gästerna.

9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter
ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen
fastnar på dem.

11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.


Lite att tänka på framöver :P  
Peace!

Klaschit


Hola!
Sikket jävla KUK VÄDER! Jag som hade hört att det varit 17 plus grder hemma så när man kommer hem på onsdagen förra veckan så var det bara kallt och blåsigt.
Det va rätt najs att vara hemma, träffa alla tomters och partajja lite. Milleniets fråga - Varför åker man till Edsbyn och partajjar? aa det är en fråga som bara filosofer, matematiker, biloger och andra smarta människor kan svara på om dem slår ihop sina kloka huvuden. Det är samma sak varenda gång! Man säger att - Nä fan Ciya, vi drar väl inte till byn va? yeah right, lik förbannat hamnar man där! Det roliga är...... det var faktiskt ganska roligt på hotellet i fredags. Klockers. Dock blev det för mycket alkohol. Det är som vanligt när man e med Hedström the man! Men det var riktigt roligt faktiskt.... för en gång skull ska vi säga.

Har inte hunnit göra så mycket när jag varit hemma. Åkte mest hem för att få träffa mamma :) och låjna Adam mest!

Åkte hem i söndags, buss - tåg -KU"K"stbussen. Jag hatar verkligen kust bussen. Det är inte bara själva resan som tar 4 timmar som e så knasig. Det är också att man måste ha bälte på sig. Man ligger jämt över 2 säten och försöker sova så kommer den feta värdinnan på bussen - Ursäkta, du måste ha säkerhetsbälte på dig unge man. Man tittar upp på henne och säger, varför då? för att du inte ska råka illa ut. Hmm man tänker för sig sj liksom. Aahha det visste jag inte ....... sen har vi dem 12 åriga tjejerna som pratar knulla högt i mobilen bakom "suck" går inte att sova!

Nu är man uppe i Umeå. Hade träning idag men jag har fått feber så det blev inge :/ tråkigt att inte kunna röra på sig eller ja... det e rätt najs å inte göra ett skit. Bara dega liksom. Ist drog jag ner på stan och åt mat på resturang Droskan där maten är gratis :) Fresht ställe!
Mamma ringde också och sa att jag glömt jackan hemma i Alfta. Det e lugnt tänkte jag, det e väl sommar. Icke sa nicke. Det snöade idag :S Men e det nått man tål nu så är det kyla efter allt här inne i lumpen. Sova under en gran, bada isvak. Man kommer aldrig tycka att det e kallt igen :)
Idag har jag bara suttit framför datan och spelat poker och pratat på msn med allt och alla! Tur att man ligger plus på poker. Kanske borde spela varje dag och dra in 900 spänn som denna dag. Även om pengar inte e allt så kändes det jävligt ballt, för det e GLASSIGT :P

Bör väl dra ner på stan och köpa en jacka nån dag om man har ork och inte är sjuk. Annars är det väl roligt med det lilla kriget mellan Umeå City och Dalen. Hahah kul att Dalen värvar allt bara för att jävlas med City! Najs också att man kan komma hem på varje permision nu eftersom vi får ledigt från innebandyn. Nästa permis e 28 och då är det innebandyns dag. Får se om jag hinner hem. Hinner jag inte hem till innebandyn så hinner jag hem till efterfesten :) fuck off nu kör vi :P


Whos Watching