RIVERHORSE

Hans "Hasse" Hajo

Alla vet vad flodhäst heter på engelska eller hur? Ja tom min lillebror kunde ju det. Det heter RIVERHORSE! hahahah Fan den här grabben slutar aldrig att förvåna mig!

Låt mig förklara hans beteende. Han är väl just nu ca 12 år gammal, Hasses uppväxt har varit mindre normalt kan man säga. Började när han var liten han var väldigt bortskämd och bråkig. Pappa lät han göra som han ville och värst var det när han var hemma i Syrien. Då fick han jämt pengar av pappa och då kunde han hitta på olika satyg.

Bl.a. är han var ca 7 år så blev han mördare! Det strosa omkring massa små söta kycklingar på en gård ca 6-7 stycken tror jag, efter det att nån vecka gått så undrade folk vad fan som hänt med kycklingarna? Ingen visste gick längre och så får man se han på taket släppa ner en stackars kyckling från några meter - Plask så dog den stackars Kycklingen! Han hade dödat alla kycklingar!

Hasse var bråkig i skolan också redan när han gick första klass så fick han gå om 1 år p.ga. hans beteende, men ni ska veta att han har blivit jäte duktig efter detta. Han kommer hem med veckobrev som han får mycket beröm i!

När hasse är hemma så tittar han för mycket på TV och änu mer på text-tv. Ja ni hörde rätt killen som knappt kan läsa sitter jämt ine på text-tv och kollar det senaste nytt. Han kan komma från ingenstans och säga hörde du också om dem där kombodjanerna som dog i en gruva i antarctis?! Man bah... ÖÖÖÖÖ NE?!!?
Nyheter är hans grej sport e också det. Han kan all onödig fakta! 
T.ex. så satt jag vikkan och adam hos mig och softa, ispringades kommer hasse in och säger jag ska kolla på speedway på tv nu.... adam jag och vikkan kollar åp varandra och skakar på huvet och frågar vad det e för fel på grabben. Hur som helst sitter vi där och kollar på speedway då börjar han rabbla upp massa fakta om förarna vars dem e ifrån och vad dem vunnit o.s.v

Som ni förstår så är detta en smart grabb, Det kan man inte tro fast han e min lillebror. Men även han har sina svackor -RIVERHORSE!

Ni kan besöka hasses blogg -
www.hasse7.blogg.se Står att han e 20 år och från ovanåker (Stämmer inte riktigt:P)

image60

Det här var dem seriösaste bilderna jag hitta!

image61

Ps. För er som inte vet vad flodhäst är på engelska så kan jag säga att RIVERHORSE e helt fel, det heter hiphopotamus ( Stavfel jag vet) ds

//Dr.Ciya (Psykolog)

Grattis JAXX

Vill Först och främst grattulera våran playboj, Johan Axell nu återstår bara Limp The Pimp att ta ett körkort.
Johan en dag på jobbet


Eller ja det var väl det enda jag skulle skriva :P men när vi ändå är här Va fan är det för fel på folk? Är dem helt jävla dumma i huvudet eller? Jag tänker på det här attentatet mot Benazir Bhutto.

Läs artikeln och förundras över hur sjuk och grym världen är


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1296442.ab

I skuffen på en BMW

Anders Westman, jag är här med mycket djupt upprörd av att du sågar mig offentligt inför familjen. Jag är inte den som hämnas men det kan förekomma undantag. Det är som Ilplayboyo Johan Axell säger vi är proffsiga, sköter saker och ting snyggt, det är inte meningen att folk ska få reda på det vi gör. Kritisera inte mina bröder.  Nästa gång tycker jag du ska välja ut dina ord rätt och med mycket försiktighet uttala dig.... om det blir någon nästa gång.....






Jesper Von Schteklund

image55