Fight Club



Detta är ett pressmedelande till alla er Fighters ute i Alfta! VErksamheten Fightclub som Grundades av La Familja drar igång igen! Efter nått år på is så är vi igång om någon vecka.

Fått lite klagomål om att detta är en olaglig verksamhet som vi håller åp med, men jag kan garantera er om att den är 100 procent laglig.

Denna idé uppstod egentligen för att kolla vilka som var lämpliga för ett jobb inom La Familja. Vi behöver dem smartaste männsikorna som vet hur man gör i en strid med kroppen. Vi söker fullblods männsikor, sånna som inte är rädda för lite blod. Denna brancsh är ingen dans på rosor. Vill du bli torped eller livvakt? Ta kontakt redan idag. P.g.a. att andra gäng, organisationer vill åt oss så kan vi inte lämna ut telefon nummer. Vill ni så söker vi upp er.

Hur som helst så får vi bort våldet från Metropolen Alftas gator. Det tycker vissa är bra medan andra tycker att polisen borde rycka in. Jag säger så här, polischefen här är en god vän till mig....

Sitter du och bär på vrede och ilska så är det bara at komma ner och få ut dina aggressioner, du kan också komma ner för att spela på matcherna, Jag kan garantera att matcherna inte är upgjorda.

 


Ryktas om att tungvikts mästarn Robin "Grizzly" Hellgren kmr dyka upp.  Den lilla ettrige Johan "One, Two combination" Axell, Linus "Prince"  Englund, Marcus " Big Mac" Carlsson och sist med inte minst Jesper Schteker alla" Näslund.

Innan ni ger er in i detta så ska det skrivas på kontrakt utifall någon skadas allvarligt, eller dör, finns en källare i lokalen där vi begraver människor,

På Återseende

MVH Don.C iya - La Familja


Whiskey lullaby

Jag börja fan gråta när jag såg på det här, sorgligt må jag säga!


http://youtube.com/watch?v=kEKwwxnWsVQ

Såg den först i Johannas blogg så jag får tacka henne som lånar den av henne :)

Ni som skickar sms signa under med ert namn, råka ta bort alla nummer :P klantigt i know!

Is Hockey

Inget Innebandy? Ja inte orkar man sitta still iaf.... Alternativet e väl att flytta till sthlm och spela där med Mattias lag, men det krävs en flytt och massa arbete. Nästa år är det inställt på Sthlm iaf.

Vad ska man göra dårå?

1. Gymma bli biff som fan
2. sitta hemma och bli fet.
3 Börja med en annan idrott bara för kul.

Är lite sugen på att lira hockey faktiskt. För er som läser det här men inte känner mig tänker nog HAHAHA va fan ska en blatte göra på skridskor? Jag har spelat när jag var liten här e bildbevis - Captain HAJO i mitten

image47

Adam efter nån månad i Lumpen

Va och tränade på gymmet med adam, Jag blev helt chockad vad stor han har blivit, han hade ju gått upp en

massa kilon. Hur som helst så bad jag han å få ta ett kort å det va inga problem sa han!



image46



Jag själv gick ju upp 10 kilon men det e inget jämfört med adam, han har gått upp i muskler å lite annat, jag la ju bara på mig en kagge :P

No 1

Killen Som Hade Lofers När Ni Andra Hade Träskor


image45

Fan vad jag har förändrats :P tittade p´å den här bilden och tänkte, fan vad skönt att vara så där liten, inga bekymmer. Man kan bara skita åp sig när man e bajsnödig, skrika lite när man e hungrig och sova när man e trött. Som sagt inga bekymmer.

Annars är det bara arbete, arbete och återigen arbete som står på veckoschemat. Foten blir bättre och bättre tråkigt att man ändå inte får spela innebandy, kanske är det så att jag börjar lira lite hockey med grabbarna, skulle vara roligt och glida där på isen dra några piruetter, schteka lite med Jeppe för att sedan trycka till han så det blir pannkaka av han mot sargen ;) Mina 69 kg är tyngre än dina 80 lätta jeppe!

Nu ska jag dra å lägga mig i sängen och typ skära mig i underarmarna och lyssna på LASSE WINNERBÄCK. Nya tag imorn på s"C"p fönster!