Intriger i ghettot

Som alla vet så är det krig här på Ol-daniels. Det är skottlossningar, knarkhandel, prostituerade,  massa gäng bråk och Maffia. Jag själv har fått en massa skit för vissa saker. Jag är väldigt upprörd och djupt besviken på att det blivit som det blivit.

Har bland annat fåt hot från gängen som härjar här att dem ska hämnas å Daniel Lindbloms vägar för ett visst attentat som dem påstått jag ligga bakom. Kan säga att min verksamhet här i "LA Familja" är helt laglig. Har skickat ut Jesper Näslund min torped för att undersöka vilka som kan ha gjort detta attentat mot Daniel Lindblom. Daniel som annars har varit med i LA Familja med hoppade av en stund p.g.a. Att han var tvungen fly landet för att ha gjort ett jobb åt mig här. Vad det handlade om var väl en stor summa pengar som Irakierna var skyldiga att betala mig. Då dem vägrade betala så skickade jag Daniel för att ge dem ett erbjudande dem inte kunde motstå.

Hur som helst så har nu min högra hand Jesper Näslund eller romeo som han kallas p.g.a hans charm, gått till botten med det här. Han har skrämt slag på hela området. Efter att vi slagit ihop oss med Colombianerna så blev vi för starka och Irakierna medgav att det är dem som gjort detta hemska attentat. Romeo skötte det där snyggt som han brukar göra, dock fick han lite hjälp denna gång av min rådgivare Linus - Limp the pimp (som för övrigt står för mer än hälften av alla prostituerade här på området) och 2 torped Marcus Carlsson även kallad Bigmac

Nu har vi fått bild bevis att det var dem som gjorde det och Daniel är väldigt glad att han fått reda på vilka det var. Han vill hämnas säger han. Han vill att dem ska sova med fiskarna. Vi är beredd att stå bakom han och ge han en hjälpande hand. Vi är trots allt en fin familj med ett bra rykte.


Här är en bild innan Daniels jobb som han skulle utföra innan han flydde landet.

Bilderna som vi Romeo fått tag på betalade han mycket för. Det är en papparazzi fotograf som tagit dem. Romeo hade sönder hans kamera men så charmig som han e så slängde han 20 papp åp han efter. En slant i sjön som Han hade sagt
 
Här är det fruktansvärda attentatet som ägde rum nångång sent på natten för 3 månader sen.

Här har vi dem Irakiska överhuvuderna som kidnappat 2 damer. Tragiskt.


Vi kommer att sätta in vår tunga arsenal. Colombianos vill hjälpa till. Förhandlingar pågår med Hustlers $ Only. Vi behöver all hjälp vi kan få. Hoppas också på att daniel vill komma med sin kompetens till oss, vi behöver fler torpeder.

Medelande till Irakierna - One Night u alla will be sleeping with the fishes

MVH Ciya - La Familja
               


LilleBror Jesper

Hej alla klittor.

Livet bah flyter frammåt med en jättesnabb hastighet. Nästan lika snabbt som en BMW går. Idag har jag softat gärnet som alla andra dagar
Hooka upp med Jesper på kvällskvisten. Vi bowlade och hade det trevligt i AIDSBYN. Lillebror vann, eftersom jag lät han vinna annars skulle han vara sur resten av dagen ;) eller så var det för att det där va typ den första gågen jag bowlat nykter. Skön snubbe som bowla bredvid oss han jobbade där så vi bowlade i 2,5 timmar och chattade lite med honom. Bosse hette han och han var en skön Sthlmare. Va på bandy en sväng i arenan (Sug) Senare drog vi till bollnäs och hälsade på mattias å grabbarna avrundade med en fika på starran i bollnäs. Alltså en vanlig fika inte "FIKA" som Micke hade sagt. 

I bilen kom jag och jesper på at vi aldrig har bråkat, inte ens varit oense om något. Det är jue heltsjukt vad bra överens vi kommit. Vi har aldrig tråkigt. LIllebror och storebror. Skönaste grabben någonsin e han. Annars har man jämt hamnat i käm med kompisar. Kmr ihåg att jag och dennis bråka som fan ibland när vi var mindre. Samt att man haft mkt små skit med andra polare. Urarta riktigt ibland.

Imorn är det seriepremiär för Alfta Indians tråkigt att man inte får vara med. Håller tummarna hårt för grabbarna. Ska dit och scouta lite på LIMP THE PIMP och kolla om han sköter sig.

Fan har gatubarnen dragit ner kvisten för? hahaha Fan eru blind eller? Det e ju ett fan ett träd jesper. - Jaha, aa det e jävligt uppfattat va!  säger bara JENY och ANA

  
                 Neslund Goes Sleepy @ Hajo´s



Ses Imorn Lillebror Jesper, Du skulle kunna få halva mitt hjärta så skön eru! L U BruschanCiya <3 Jesper

  


Mikael Sundell

Mikael Sundell. Vem är det Egentligen?

Jag ska ta och berätta historien om Mikael eller Micke som vi brukar kalla han. Jag har känt Micke sen vi var små. Umgicks väldigt mycket med han ett tag där vi gjorde alla möjliga bus. Började i våra unga år där han framstods som en lugn och väldigt fin kille, Oskuldsfull, rar med framförallt väldigt söt. Det var iallafall så som man uppfattade honom. Jag som Hängde med honom vet att han hade en liten mörkare sida. När vi växte upp och levlade genom skolan så kom denna sida allt mer fram. Från att orsakat översämning i sporthallen där hela ingången va dränkt i vatten samt att det börjat rina ner inne i själva sporthallen till att själa glass på hemkunskapen.

Åren gick och vi hamnade på Voxnadalens Gymnasium. Mikael som är en väldigt smart kille valde Samhällsprogramet. Det spårade ur snart igen då han kom i kontakt med killar som Johan persson och Anders Westman. Krökar Eliten skulle jag villja påstå att det var. När Alkohol är inblandat så kan allt hända. Sedan tidigare dagar så hade han ett stort intresse för kvinnor också, Han lirade väldigt mycket i mellanstadiet där han var en av dem sötaste pojkarna på skolan och som tjej var det inte lätt att motstå hans charm och utstrålning. Detta utvecklade han förståss och på gymnasiet så var han en av dem där killarna som alla tjejer skulle vilja ha!

Studenten tog han och var överlycklig detta kryddade han och dem flesta med en KarateFylla. Jag själv minns inte så mkt om den dagen förutom att jag däckat på bussen på väg till shamn. Hur som helst så överlevde dem flesta och Micke denna dag full av alkohol och tjejer. Ryktet spred sig sedan att han bosatt sig i Edsbyn i en riktig ungkarls lya. Han fick ett bra jobb där han tjänade stålar.... Vem kunde stoppa honom nu? Fest efter fest när han inte arbetade.

Alla vi har hört fika storyn!? Den är välkänd i dem här populära kretsarna. Frågan är hur bär han sig åt? Började med fika på statoil i Östersund......... sen fortsatte det. Nu är han med i en klubb som heter Players Only där stortrivs han. Han är som fisken i vattnet han e Edsbyns Prins! Livet fortsätter för Våran, Allas MIkael Sundell. Han är nu också Kontrakterad i La Familja Där Jesper Näslund Lyckas Fixa en bra Deal åt honom. Alla är nöjda, får se hur det går för han men vi tror att det går bra, enligt Jesper skulle han vara perfekt för en torped roll i Familjen.
 
                                                                          
 Ett Ess Bland Korten - Mikael Sundell  


La Familja


Michael Bolton

Michal Bolton Vilken gud! Han sjunger som ingen annan lirare, vilken känsla. Applause

Michael Bolton - When a man loves a women
Michael Bolton - How Am I Supposed To Live Without You
Michael Bolton - How Can We Be Lovers
Michael Bolton - Sexual Healing
Michael Bolton - When im back on my feet again

Bill Whiters - Aint no sunshine when shes gone


I´m Sorry

Livet är helt fuckat just nu. Allt går inte riktigt som man tänkt.


Bara för att allt e skit så ska jag trycka upp massa sjuka grejjor. Inge tid att deppa, det gör man så mkt i sängen på kvällarna.


Hitta en annons i tidningen. Va tydligen någon ny snubbe som hade öppnat eget.

Jag heter jesper näslund. Min affärsidé är att tillfredställa dig som kvinna mellan 14 och 70 till ett mycket dyrt pris. Jag menar vill man ha det bästa så kostar det. Min kuk e på 29.5 cm vid bra dagar då det är varmt. Jag gör allt från att slicka dig i bryggan till att knyta fast dig i sängen iförd en batman mask. Jag gör allt, Du får tom skita mig i fejjan. Jag kan ta dig till ställen bara drömmar kan. du kåta kvinna ute där. Ring om du är våt.
MVH MR.BIG


hahah började med att jag skulle hjälpa min lillebror jesper med några uppgifter i ekonomi boken via msn, sen spårade det ur, som ni ser :P

Maffians affärsidé
vi på lafamilja erbjuder kunder med mycket cash flow många tjänster. Allt från att vakta ditt barn till att kidnappa någon. Betalar du extra så kan vi tom gå steget längre.... Alltså då kan din fiende sova med fiskarna

Hustlers $ Only´s affärsidé

Vi på H $ O är 2 stycken män med mycket inflytande i staden vi bor på. Vi styr allt runt omkring. Behöver du hjälp med något ring. Priser finns på våran hemsida. En drivby kostar tex 1 mille efter skatt. VI tar inte emot pengar svart, vi är en helt laglig firma

och den "seriösa" uppgiften där vi skulle hitta på en affärsidé åt Cykel-Kalle som snubben heter.

Ciya säger (23:43):
Min. Cykel kalles affärsidé är att hjälpa dig som är stressad att laga och utföra enklare reparationer på cykeln åt dig på ett snabbt och bra sätt.
SUG Å SVÄLJ TREVLIG HELG mvh KALLE

om du betalar lite extra till kalle så kan vi tom laga punka på din barbara! Billigt å bra.
absolut

Näslund säger (23:44):

Vi siktar främst på att nå ut till individer som får akuta fall med sin cykel, med vårat extremt stora reservdelslager så lagar vi din cykel på nolltid. VI UTFÖR ÄVEN SPRÄNGNINGAR


Slut på det roliga. Nästa blogg referat kmr att handla om Mikael Sundell. Stay tuned.

Dags och gå och lägga sig i sängen och fundera på hur allt blivit som det blitt. Im sorry baby, didn´t mean to hurt u