Stökigt

Stökigt har det vart nu dem här 2 lediga veckorna. Allt går så snabbt att man fattar knappt vad man gjort! Lumpen börjar lida mot sitt slut. GIVAKT! ....... MANÖVER - SNART E SKITEN ÖVER!! Det är på 2 vis. Man kommer ju tycka att det är riktigt skönt att slippa all stress, kliva upp jätte tidigt, få skäll av befäl. Samtidigt kommer man sakna alla sköna människor, skjuta med vapen och känna att livet är ett helvete :P Men som sagt, det man kommer att sakna mest är grabbarna i logementet. Dem satte ihop dem 10 skönaste och oseriösaste lirarna i ett logement - LOGEMENT10! G10. Ingen når upp till våran nivå! Vi tar alla i allt, utom att vara seriösa kanske :P Lär bli en hel del resande och galnba fester i sommar!

Umeå, Sundsvall, Sthlm, Gävle, Sandviken, Mora, Falun, Västerås, Alfta? Ja, ser ut att bli Alfta kanske, om allt går som det ska med innebandyn. Borta bra men hemma bäst. Linus blir glad iaf ;)

Kanske borde komma igång med träningen igen, man mår ju dåligt av att inte göra något. Tur att linus var kvar i Alfta så att han lurat iväg mig på träning. Om 3 timmar åker jag till Skåne på slutövning! Deppigt faktiskt, men bara att hålla ut, är ju bara 8 dagar i skogen. Man pallar det lätt. Ska bli mysigt och äta jägarportioner..... NOT! ajja ses om 2-3 veckor, kmr icke ihåg när det va permis nästa gång...... man lär komma in i dem gammla rutinerna sen när man kmr upp till Umeå, mycket alkohol och mycket slagsmål.... eller hur Eriksson ;)

Ja Camilla, jag kör bättre än dig och jag e kyligare än du ;)

Ciao


"S"permis

Sköööönt med permision i 2 veckor. Det har vart så skööönt att vara hemma och bara koppla av. Har varit väldigt duktig med alkoholen också! Stor applåd till CIYA! Ganska fin kille sådär!

Lördag natt var man och skjutsa Adam, Jeppe, Sippan och Camilla till arlanda. Rättare sagt jag och Camilla skjutsa dem till arlanda (KYLIGT). Jag ångrar nu i efterhand att man inte följde med dem till Bulgarien och Sunnybeach! Det hade ju vart precis vad man behöver! Va ju nästan på väg att köpa en sista minuten för 600 spänn!
Ajja nu är man hemma lika bra det kanske. Har tränat lite seriöst nu med Linus. Var ett tag sen man va tränad...... Förövrigt så är Linus en pussy som deffar, håller på att fjanta sig med maten. Vi var på max idag så beställer han en sallad?!?! Ofrescht! Oklockers, säg vad ni vill!

Vad har mer hänt? inte så mycket. Va och promenera i morse. Jag fick en sån skön känsla, Sommarkänsla! Det bara pirrar i magen (låter bögigt jag vet :P ) Köpt bil också, den duger att köra. '

Ska bli sjyst att få åka ner till Skåne på söndag, har fan saknat grabbarna asså! Det är något speciellt med gemenskapen mellan alla oss i vårat logement. Fast vi bråkar ibland så är man alltid kompisar efteråt! Lite syskon relation liksom. Ni som funderar över lumpen. Jag rekomenderar starkt att ni gör det. Även fast det är tufft ibland. Man är inte man förens man gjort lumpen brukar dem säga. Personligen tycker jag att det är fjantigt med alla strikta saker och rutiner man har, men det är väl så det fungerar inom försvarsmakten!

Skönaste samtalet denna vecka går till Philip som ringer kl 6 på morgonen från gotland. Han hade väl gått 1 mil från en efterfest. Skönt gjort! Skön snubbe! Love u mate!

Skönaste låtarna - The fray - How to save a life
                                   Tomas Andersson Wij - Hälsingland
                                    Shawn Mullins - Lullaby

Ciya OUT!

Don´t matter

Det var ett tagsen man var online! Svårt när man är ute i skogen och inte har nån tillgång till nån data :P 

Hmm, vart ska vi börja? Vi kan börja med att berätta hur det gick på fältestet. Det gick ganska bra. Den här gången sprang hela kompaniet. Började med en massstart och där gäller det att ta täten så att man inte blir översprungen av 98 soldater! Hur som helst så lyckades jag komma in först på 8.57. Kunde inte andas när man kom in! Det var fan det värsta jag vart med om. Chefen detekteringspluton kom in 2 kommer inte ihåg vilken tid han fick, men bra blev det. Hela dagen så gick alla och hosta för att man hade ansträgningshosta! Fett jobbigt!

Har varit nere i skåne i en vecka. Har varit både roligt och tråkigt. Det tråkiga är själva tjänsten som vi har som riktar in sig på kemiska, biologiska..... äsh vem fan bryr sig? Det e skit tråkigt!!!!!!!! Det roliga är att vara ute i fält med alla sköna polare samt se ett krig... fast på låtsas. Grymt att se dem fetaste stridsvagnarna (leopard 122)

Annars är det skönt att vara hemma nu i 2 veckor innan man drar ner till skåne igen! Det är väldigt mycket i huvet på mig nu. Måste planera in framtiden bl.a. Det är väl innebandyn som styr allt. Falun, Järfälla (sthlm), Gävle, Alba, alfta, västerås, sirius, några klubbar norröver. Klart är väl att jag inte stannar i Umeå. Inget emot Umeå som stad. Love the city! Drygt att vara långt hemifrån! Får se hur det blir. Bra att ha lite att välja mellan. Annars e man hemma och super sönder sig slösar pengar och hänger.

Ganska roligt igår på efterfest hos adam! Parta till 6 på morgonen fast jag va nykter. Men det var skit roligt fan. Synd att adam sj inte fick ta del! HAHAHA Sååå wasted asså! Måste först skryta om att Per Rudman får känna sig besegrad i brottninbg mot mina 68 tunga kilon ;) haha fight i kallingar bara. Råka riva sönder hans frank dandy kallingar! stackarn. Som att det inte var nog så spräckte han ögonbrynet. Känner mig dum! Men hur som helst så fick han ligga :) haha!

Adam på max. Han skule skriva ett sms som det stod. Jag ska knulla ciya på. Det blev - jooodsas lolliciusa! Så nykter va han! Han facka ur helt den natten..... Gissa vart killen vaknar upp? På baksidan av huset på en filt på gräset - KLOCKERS!