Manöver

hola compadres!

Börjar bli rätt slappt här nu. Ta denna vecka som exempel. Man kliver upp äter frukost vid 06.30 doch har jag skitit i frukosten i 1 vecka eftersom jag inte pallat kliva upp. Efter frullen så brukar vi ha fys sen har vi fordonsvård! Hela veckan! Kan inte bli slappare! Imorgon ska jag äta frukost, inte så bra och hoppa över den! Efter frukosten ska vi ha ett styrkepass som ska ledas av VPL HAJO enligt schemat! Ska bli roligt att ta hand om det! Sen blir det träning kl 12 på gammlia, lite innebandy. Känns som det börjar bli roligt med innebandy igen. Har varit nå djävulskt tråkigt i och med att det vart så stressigt att hinna träna på vardagarna då man fortfarande är i tjänst samt kombinera lumpen med innebandy! Man kommer från att ha sprungit nån mil till att träna innebandy! ne inte så roligt. Den stora frågan är då? Hur kan man gå upp 10 kilo på 1 månad? Ska klura ut det....... men det är bra med lite hull, slipper frysa ute i skogen.
Ska bli roligt med helg sen också. Fixa ihop ett skönt gäng som stannar, blir utgång på fredag. Linda sundblad kmr till X3M. Oh father........

Nu ska jag slagga. Målet imorgon är att komma upp till frukosten! Gäller att v ara stark och ha psyke av stål asså! Det är tunga morgonar! puss på er!

ZzZzZz

Sleep away life

Det slog mig nått helt magiskt idag! Det sägs att människan sover en tredjedel av sitt liv tror jag. Så satt jag och tänkte i bussen, fasen vad mycket man missar! En hel tredjedel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fattar ni hur mycket det är eller? Hur som helst så började det för 2 veckor sen efter det att vi kommit hem från våran vinterövning ute i dem djupa norrlandsskogarna. Jag lade mig efter permisions uppställningen på fredagen för att vila mig. Somnade runt 17 på eftermiddagen, gissa när jag vakna?! kl 20 på lördagen. När jag vaknade kollade jag genom fönstret och det var mörkt. Gjorde lite frulle och satte mig vid tvn. Det var här jag började fatta att något var fel! Inge tv-shop? bara en massa filmer? Kollade sedan på text-tv då fick jag reda på att det va lördag kväll :S lite smått chockad!

Det är väldigt skönt att sova men när man vaknar så har man jämt så förbannat ont i ryggen, vet inte om jag är ensam om det men ont gör det.

Citat: Soldat Greysson frågar Löjtnant Wallin - Löjtnant, Spelar du World Of Warcraft (Dataspel) ? 
Löjtnant Wallin står en stund och kollar som han brukar göra och svarar sedan på
soldat Greyssons fråga - SER JAG UT SOM EN BÖG ELLER? varav Greysson tystnar och går därifrån
!

Jag ska lägga ut alla roliga citat från lumpen tiden senare! Finns mycket roligt att skratta åt :)


Sov inte bort livet!

Man Or Women and Skiiiiing

Man eller kvinna?

Kontakten med min kvinnliga sida:

[-] köpt en hårfön
[-] sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut
[x] följt med som smakråd vid en shoppingrunda
[x] pratat känslor...nykter
[x] skrattat under en romantisk komedi
[x] berömt en person av manligt kön för sitt utseende
[x] ringt upp en person utan konkret syfte
[x] funderat på namn åt mina barn
[-] insett storheten hos barbra streisand
[-x] lyssnat på en skiva främst för att personerna i bandet är snygga (Shit)
[x] druckit cosmopolitan
[x] sett ett avsnitt av "sex and the city"
[x] sett två avsnitt av "sex and the city"
[x] känt mig sugen på en kopp te
[x] känt glädje över att få blommor i present
[x] gjort någonting romantiskt på eget initiativ
[x] blivit arg utan anledning
[x] gråtit efter 9 fyllda år
[x] brytt mig om hm:s val av modell (brytt och bryt men man hänger väl med i svängarna liksom)
[-] insett storheten i linda skugges krönikor (ÖÖÖÖ NEEE)
[x] kramat en kille
[x] dansat

Kvinnliga: 18/22


Kontakten med min manliga sida:
[x] ljugit om hur mycket jag har druckit
[x] ätit en blodig stek
[x] läst en biltidning
[x] framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap (Hallå! Mr handy man ni snackar med)
[x] styrketränat
[x] fortsatt prata med en tjej även efter det att hon visat sig vara tråkig, enbart på grund av att hon var snygg
[-] sagt att något, som var på gränsen att få mig att gråta som ett spädbarn, inte alls gjorde ont
[x] tillbringat en hel dag, enbart betraktandes sport på tv
[x] lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det
[-/x] läst en bok av jan guillou (ska nog göra det)
[x] läst ett nummer av slitz
[x] dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad
[x] känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza
[-] gått på en ulf lundell-konsert
[x] använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person
[x] diskuterat bröst
[x] gjort lumpen (snart har jag det)
[x] känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning
[x] känt mig häftig över att åka jättefort i en bil
[XX] enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar
[x] lagat någonting på egen hand
[x] skrikit "kom igen nu gubbar" på fotbollsplan
[x] tävlat i att dricka öl
[x] påpekat hur otroligt bögiga westlife eller annat valfritt pojkband ser ut (INTE WESTLIFE, men iron maiden e rätt gay)


Manliga: 22/24

Jag är man! Najsers! Inget fel på att ha en kvinlig sida faktiskt, kan vara rätt bra i olika situationer)

När jag ändå skriver kanske jag kan berätta om min dag. Idag har vi haft tjänst för konungen. På schemat stod det Plutons mästerskap. Det tävlades i 4 grenar - Ta isär ak5 och skyddsmasken samt att sätta ihop den med förbundna ögon. Springa 1 mil med stridsutrustning som väger 22-24 kg samt åkt skidor i en mil efter löpningen. Hur gick det då? Jo jag var riktigt kass på att ta isär skyddsmasken och ak5 kom väl bland dem sista där. HATAR att pilla, klarar inte av det, höll på att dra isär maskjäveln. Konsentrationjs svårigheter. Jag beundrar verkligen dem som gjorde det där blixsnabbt! På löpningen gick det bättre ramla in som 1 där. Det v ar riktigt jobbigt. Jag och min goda kamrat Philip Wiman sprang tillsammans och taggade varandra. På skidåkningen då? Jag stod på ett par längdskidor för första gången i mitt liv i måndags. Jag trodde det skulle gå åt helvete men det gick helt underbart. Kom 2 efter Nilsson där. Han är grym! Ramlade 6 ggr kan jag säga och slog väl nått slags rekord, Va väl nån som ramla 1 gång som max. Men kan ju skylla på att jag är blatte :P Grejjen är det att jag åker inte skidor det är skit svårt, utan fick staka mig igenom hela milen. Kan knappt lyfta armarna nu. Nu ligger alla i tv rummet och har intagit ryggläge! Konstigt? Nä inte alls konstigt, har fys imorgon samt innebandy träning, det finns fan inget slut på detta. Kroppen mår ju som en boxningssäck!

Idag när vi skidade så åkte jag förbi 2 stycken damer. Först åkte Nilsson förbi dem uppför backen sedan kom jag. Den ena sa - Kom igen nu, du kan inte låta han vinna! Jag svarde med att säga att det var 3 ggn jag stod på ett par skidor varav hon svarade att det såg bra ut. HEHEH TACK.... 2 sekunder senare drar jag världens vurpa framför dem och jag skrattar och säger haha aa jätte bra va? Dem börja asgarva :P roligt va det....... reste mig upp lite röd i fejjan och skidade iväg. Det var en av många vurpor.
Nu i efterhand känns det faktiskt skönt att veta att man har enorm värk i benen och framför allt armarna.

Helg

Hey Fuckers!

Helgen som gått har innehållt mycket på kort tid! Jag har hunnit med att spela 2 matcher, åka skidor, sett 2 trafikolyckor, fått en blödning och gjort massa annat skit!

När vi fick permision på fredagen så valde Eriksson att stanna här med mig. Vi hade planerat att åka skidor för första gången i våra liv!! DET NI! Frågan som vi ställde oss va Hur fan ska detta gå.... en blatte och en skåning/dansk på skidor :P  !?!?
Hur som helst, innan jag berättar om skidresan så tänkte jag prata lite om matcherna som var i helgen. Fick reda på att jag skulle spela match på fredag kväll där runt 7 efter träningen. Fick inte så mycket information utan han sa bara att jag skulle vara med om jag kunde och att det var samling på lördag kl 8. Notera att jag var på träning med ett lag då jag fick samtalet från coachen i farmalaget.
Efter träningen kollade jag och Eriksson på film, först var det Ace Ventura och därefter Rocky 4! KULLT filmer! Efter filmerna som slutade halv 1 ställde vi oss den filosofiska frågan..... ska vi sova? Med tanke på att vi somnat ett antal ggr framför filmerna. Men icke, runt 1 knäppte vi på X-boxet och började lira HALO. Efter ett tag var det dags att sova. Kl var nu 3 :O

På lördagen när jag kom till samlingen fick jag reda på att vi först skulle möta Hudik och sedan sova på hotell i Sundsvall för att möta Granlo på söndag. Ni anar inte hur besviken jag var nu! Hade jag vetat att det var till Natursköna Hälsingland vi skulle åka så hade jag åkt hem på fredagen för att få vara hemma och träffa mamma åtminstone. Livet är inte rättvisst. Roligt var dock att jag fick träffa Låjnorna Adam, Linus, Vikkan och Katten Malmen.
Vi torska båda matcherna lite tungt kanske, men som sagt livet är inte rättvist.

Söndagen då? Jo softade när jag kom hem genom att kolla på tv. Allt var i sin ordning tills Eriksson kollar ut genom fönstret och säger - Du kommer fan inte tro det här, men det är en lastbil som har vält här utanför. TRO PÅ FAN! Det står en fet lastbil med släpp utanför som har hamnat på sniskan. Vilken syn. Vi fotade skiten med mobilen och skickade in bilden till aftonbladet i hopp om att få vinna 7000 spänn!
Om vi vann vet vi ännu inte men det lär märkas.
Söndagen han gå och det blev Måndag. Nu var det dags att valla skidorna eller vette fan om vi gjorde rätt men det såg bra ut iaf. Eriksson var först ut, han satte på sig skidorna och sa - Kolla nu hur man gör, dem kallar mig Gunde och började skida - HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH Det var fan det sämsta jag sett. Höll på garva ihjäl mig. GUNDE MY ASS liksom!! Men han röck upp sig i slutet. Han han tom lära sig skata den jäveln.
Jag då? Jo det gick väl ganska bra förutom att det inte gick bromsa och svänga. Tyckte att det börja bli lite tråkigt att åka på längden. Vad gör man då? Jo jag hittade fetaste backen i skogen kämpade upp på den och efter 5 minuter var man uppe. Nu var det inte längdskidåkning, utan det var backhoppning tammefan :P Eriksson stod nere och hejjade. Han lovade att ta emot mig när jag kom. Fan sikken sjyst kille tänkte jag och började åka :P Han glida ner en bra bit för backen innan jag började hajja att det gick för snabbt, skit samma tänkte jag..... Eriksson tar ju emot mig? När jag kom ner så flyttade han på sig och jag flög åt helvete och landade på en stubbe trodde jag.......... Vaknade upp där står Eriksson och garvar.... borstade sedan av mig snön i fejjan och tog mig för höften. Fan va ont det gjorde. Tittade upp på vad jag trodde var en stubbe men som visade sig vara ett avgasrör?!?!?! Hur den hamnade där vet jag inte. Var hos läkaren och han sa att jag hade fått en blödning i höftmuskeln! Så jävla klantigt och så jävla besht. Hur skulle jag förklara detta för tränaren? Kan ju fan inte säga att jag landade på ett avgasrör när jag åkte skidor i skogen? Låter ju hur KORKAT som helst!

Nu haltar man runt som en "syren"! Men Jag får ju se det från den ljusa sidan! Jag slipper fysa imorn med fänrik fys! Hur fresht som helst!

Ps. Om du Eriksson ser detta så tycker jag att du borde sova med ett öga öppet HEHEH FAN VAD SJUK JAG E ds.