Stavfel

Bara för att ni era jävlar tjatar om att jag ska skriva på en trött blogg så gör jag väl ett inlägg då!

Hänt i helgen, var på tranan med lite skönt folk, Jeppe, danne, jojjo, evve, koffe, rudman, och några till. Skit trevligt var det. Sen bangade malin, FAN FÖR HENNE! Trött tjej! (du ville att jag skulle skriva om dig malin) men det roligaste som hände i helgen var idag!

Den Kryddade versionen : Jag jeppe sitter i ishallen, då ringer det på jeppes mobil och det är danne som säger att han kört rätt in i en SNÖGROTTA! Varpå jag och jeppe blir orloliga för våran kära kamrat och springer ut för att rädda han. Efter att ha löpt 9 KM i 1,5 till 3 meter djup snö hittar vi daniel som kört fast i grottan. Jag och jeppe tittar på varandra och tänker fan det här blir inte lätt,
jeppe tittar och säger till mig, du Don det här e ju en björn grotta! å fan svarar jag, vi smyger in och ser danne sitta i bilen livrädd, livrädd för den 976 kilo tunga brunbjörnen som sitter på motorhuven!!
Efter ett tag kommer jeppe på den briljanta idén, VI SNACKAR med björnen och frågar om han kan hjäpa oss! Genialt svarar jag, han går fram till björnen ger han en high five sen en hipphopp kram och sedan hjälper björnen oss med att dra ut bilen! Tackar björnen och säger hejdå!


Så här såg det ungefärt ut