Inga Problem

Det e inga problem

http://www.youtube.com/watch?v=Bj5WozNl4ik


M U C K

MUCK. Med andra ord det är över nu. 11 månader borttagen på sin frihet där du står i kronans tjänst. Men jag säger som gyllene tider - det är över nu! En sak är dock jäkligt tradigt som Eriksson brukar säga. Man kommer ju att sakna grabbarna :/ Känns som det kan bli några reser i sommar, upp till Norrland, Helsingborg, Visby, Gävle, Stockholm, Linköping!

Så skönt att vara hemma och bara tagga. Träffa polare osv. Igår natt var det roligt. Var till Jössebo och kika, alla som var där sa att det sög..... drog väl hem till Afta 02.00 så ringer Malmen å säger att vi ska komma till Linus och köra anden i glaset. Fata inte vad det var för lek men jag säger bara HAHAHAHAHAH. Var Matte som hade lurat i Linus, Adam, Malmen och Jeppe det där. Fungerade sådär. Inte för att vi var seriösa..... När klockan hade slagit 03.15 så kom vi på att vi var ashungriga, ringde till bandy och frågade om det var öppet. Dem bah, aa vi kan ha öppet för er - Frecsht tycket vi och körde dit. Jag å Hustlarn jeppe i min bil och Matte och barnungen Malmen i santafen! Gott! När vi satt där noterade vi att det var så jävla mycket måsar och kråkor. Satt och tänkte på hur fula och äckliga dem fåglarna är..... dem borde avlivas sa en person :P hahaha så vi drog till Matte och skulle hämta luftbössan :P men vi hittade inga skott då kommer en annan smart person med årets idé.  - fan vi kan väl supa ner dem! Visst fan tänkte vi hämtade bröd och sprit och drog till rondellen. Dränkte brödet i sprit å kastade smulor. Till vår stora förvåning så var det bara 1 enda fucking måsjävel - BESVIKELSE. Så vi tog mer bröd och mer sprit, det kom fler och fler. Värsta fågel partyt fan. Alla som är nånting va där kan man säga. Det va måsar, kråkor och skator. Men det tråkiga va att dem aldrig blev fulla. Så vi lessnade och drog hem vid 04.30! gött


Ny dag idag nya möjligheter

Rick Ross - Everyday im hustlin

Det är Över snart

7 pinnar eller snart e det bara 6!!! Den här veckan har varit den tråkigaste veckan i mitt liv! Så jääääävla meningslös. Det har vart REMI. Det betyder att all matriel och alla fordon skall återställas i det skick vi fick dem i! Vi kunde ha gjort detta på 2 dagar men det e så griniga befäl som ska dra ut på tiden bara för att vi inte ska få gå ut och dricka å ha roligt! Men hur som helst så kan dem inte stoppa oss imorgon, det e nämligen plutons fest! Ryktas bra tryck, slagsmål, fylla, och troligtvis en massa däckningar! Alla e as taggade!

Förövrigt så spöade vi Tät 2 (sanering) i fotboll idag! 4-3 till Tät 1 (Det/Led) vi puippade dem hårt. Kan ju säga att det var seriösare än man trott. Ingen orkar bry sig om nått längre, vi går mest bara runt och skrattar och har roligt fast det e så jäkla tråkigt! Skönt att man e hemma på midsommar! Jeppe lovat mig att vi ska dricka fint ;)

DET ÄR ÖVER SNART, MEN VI KOMMER IHÅG ALLA STUNDER VI HAFT!

GIVVAKT, MANÖVER - SNART E SKITEN ÖVER!!!

Godnatt

16 pinnar - MUCK

Djungel MUCK. inge mer sova ute i skogen!


lär bli stökigt.

mer info om slutövningen i skåne kommer sen! Läre dra å putsa ollonet! ciao