Kollektiv Bestraffning

Glömde berätta om förra helgen. Den var helt galen asså! I fredags förra helgen bestämde vi oss för att dra ut på klubben. Ingen va nykter och dem flesta va dyngraka! Det var en fet kväll, behöver inte gå in på några detaljer :P haha! Men roligt som fan var det.

Det som var så fuckat, var dagen efter. Vi skulle ha tjänst kl 07.30. Dem flesta tog sig upp men dock så mådde dem flesta inte så bra. Vissa spydde lite i korridoren också (no names) Vissa var tom fortfarande fulla :P Morgonen började med att Löjtnant Wallin kom in och pratdade lite med oss. Han såg väl och kände att vi var bakfull/Fulla. Den första frågan som han ställde var - Hur många kan köra idag? Det roliga var att 3 räckte upp handen av 20 personer! Shit, han var inte glad asså!
HÄLL UPP, DRICK UPP, STÄLL UPP. Det innebär att man ska kunna gå ut och ha kul men ändå vara tjänst duglig dagen efter. Som att en utskällning inte vore nog. Nu skulle vi köra lite BRAK (Buk, Rygg, Arm, Knä) lite fysisk träning med andra ord. Det e väl chill tänkte vi.....
Började med att utföra 100 sittups, som sedan följdes av 100 rygglyft och armhävningar. Just när man stod där och pumpade innomhus helt genom blöt av svett och varenda repetition av sittupsen kändes det som att hela magen och innälvorna skulle flyga ut. Den här morgonen var det svårt att tycka om LJT Wallin!
Som att detta inte räckte! Ne, vi fick också springa fram och tillbaka i korridoren som massa Zigenare sen sitta i 90 grader i några minuter. Antar att målet med denna bestraffning var att han ville få oss att spy! vad kan man säga han lyckades också rätt fint!

Efter BRAKET va det bara att byta kläder till torrare plagg, sedan skulle vi upp till garaget för att få softa trodde vi men icke. Där skulle vi på med C-vätskeskydd och skyddsmask med förtejpade ögon. Man fick göra ett litet hål i dem så att man såg lite. Vi spelade fotboll i skiten och löpte runt. Fy fan va varmt det va! Höll på och dö! Det roliga var fotbollen, såg ut som några mongolider hade match, man såg ju inte bollen:P
När dagen var slut så var det bara att dö i sängen!
Kollektiv bestraffning är förbjudet men ingen vågar säga emot plus om vi hade sagt något så hade han bara sagt att fysisk träning skadar ingen :P

Dagens tips - Spela aldrig fotboll i c-vätskeskydd och skyddsmask! Svårt att andas plus att det är nå makalöst varmt!
image6

HÄLL UPP, DRICK UPP, STÄLL UPP!!!!!

Framtiden?!

Fy fan vad man ödslar bort tid ibland. Den här helgen har varit en #¤%"#%/# helg! Vad har jag gjort då? hmm låt mig tänka efter.......... ahh just det.... jag har ju fan inte gjort ett skit!?!? Kom just på att jag kunde ha åkt hem i 3 dagar.

Har funderat mycket på framtiden den senaste veckan. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt. Hade möte med coachen i tisdags. Vi satt där i olympia rummet och pratade lite om framtiden om hur jag ville göra o.s.v. Som det kändes då så ville jag stanna kvar och spela för Dalen men har funderat mycket på det där. Som det känns nu så vill jag faktiskt bara hem efter att ha varit här mer än ett halvår. Jag vet inte varför jag känner så här eftersom jag trivs bra i Umeå och framförallt i laget. Skulle tro att det är stressen och kombinationen mellan lumpen och innebandyn.
22 Juni är det utryckning här på Skyddscentrum och SWEA Kompani. Sikket jävla party det ska bli :)
Har under den senaste månade blivit kontaktad av några andra klubbar också men jag vet inte riktigt det är lite ovisst. Finns lite bra erbjudanden. Hur som helst så känns Dalen rätt just nu. Längtar efter nästa säsong då man kanske får spela i ett fullsatt Gammlihallen (2000 pers) och inte bara sitta på bänken. Det är hård konkurrence men det känns som man ändå inte är långt ifrån en plats i startfemman. När lumpen är slut så kmr det att bli gott om tid till att träna. Kommer att vara borta i några månader nu p.g.a. lumpen och massa övningar i Arvidsjaur och Skåne där slutövningen är. Kommer nog bli rätt sjyst att leka lite krig med 1000 andra små soldater.

Hur är det i lumpen då? Jag har rätt slapp tjänst här. Ibland önskar jag att jag hade struntat i lumpen och åkt till STHLM på AMF1 där jag skulle ha vart Amfibie soldat. Men å andra sidan så ångrar jag inget efter att träffat dem så grymt sköna snubbarna här. Vi kommer nog att hålla kontakten livet ut. Annars är det rätt sköna dagar nu, det är sol och vi får vara ute mycket och skjuta.
I torsdags så blev det lite bråk på luckan. Började med ett litet skämt som sedan urartade till ett litet slagsmål mellan mig och en i mitt logement. Kunde ha blitt värre än vad det blev. Tur att dem andra stoppade skiten innan vi höll på att slå ihjäl varandra. Egentligen är det inte så konstigt att sånt här inträffar. Ibland så behöver man vara ifred för sig själv och det är inte lätt när man är innanför grindarna och taggtråd. Shit happens. Men det är lugnt nu vi har skakat hand och bett om förlåtelse. Killen som jag kom i klämm med sover förövrigt i underslafen :P inte så bra om man skulle vara sur på varandra.

Arvidsjaur på måndag. Man är heltotaggad på att åka upp dit! Ryktet säger att det skulle vara 25 minus grader :S inte alls så roligt att sova i skogen då kan jag tala om för er. Förövrigt så kommer min goda kamrat Cederblom tillbaka efter några månader i Halmstad. Ska bli roligt att träffa honom, ryktet säger att han är tuffare än någonsin nu..... så tuff att han kanske är med på morgon fysen utan att klaga :P hahah! UPP TILL BEVIS CEDERBLOM!! kanske jag slipper bära din fucking jävla packning när vi marscherar!!

Till slut vill jag bara säga att jag måste nästan vara för smart åp dem kluriga spelen på www.hamsterpaj.net Man blir galen asså! Någon som kan förklara för mig hur man spelar suduko? hör av dig!

Solen tittar fram och det är några plusgrader! Så skönt med vår.......

Vill tacka adam också för skivorna :) tack man. G10 diggar musiken :)

Ps. Tycker att Jocke ska ta åt sig på det här citatet - Tiden läcker alla sår. ds.

Jag blev så hårt tagen :P

Jag blev tydligen tagen :S tagen av johanna :S haha

regler: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Hmm, underliga/egendomliga saker? Nått som kanske är konstigt är väl att jag är väldigt oseriös kanske. Har svårt för att vara seriös! Jag vet inte varför, men det brukar alltid vara roligare att vara oseriös.
2. Alltid när jag kissar eller pissar. Tjejer kissar killar pissar. När jag pissar så brukar jag kolla upp i taket :P men det här gör väl alla ;) blir liksom skönare då :P haha tror fan tjejerna gör det med.....
3. Jag vet inte varför jag berättar detta men många har sagt det till mig. När jag spelar innebandy så brukar jag alltid ta mig på ballen. Men faktum är att jag rättar till den. Det är inget som jag tänker på utan det gör jag automatiskt. haha väldigt jobbigt :P
4. Eftersom alla andra diskuterar den här frågan om tjejer och bajs så gör väl jag det också. Jo tjejer skiter även fast det är svårt att tro :P när man ligger inne i lumpen med tjejer så får man det bekräftat med råge! Haha, varför ens diskutera en sån här grej? jo det är väl roligt antar jag :P
5. Fan asså jag kommer inte på något mer, antar att jag är för normal ;) att vara kittlig då? Men det är ju normalt!? fast iof är jag väldigt kittlig!
6. Nä fan nu pallar jag inte mer! Hjärnan strejkar, det är farligt att tänka för mycket! Nu ska jag fan dra och göra något........ Det är sån kaos i huvet så jag vet inte vad jag ska göra ens...


Matte Asp, adam , Linus, Malin, Cederblom och Pyk. Ni får utmaningen att göra samma sak fast om er själva och era korkade vanor :P GL HF! Synd att jag inte vet hur man länkar namnen bara.