Laugh Now, Cry later

Hola compadres!

Insåg precis att allt kan vara farligt!
För 10 minuter sen gick jag och hämtade min nessesär (eller hur fan det stavas) knäppte på radion och höjde volymen till lugna favoriter. Kom in på badrummet och tog fram tandborsten och tandkräm. Tro det eller ej, men jag började borsta tänderna :D allt va helt okej. Musiken, stämmningen ja allt. Nu jävlar skulle jag borsta tills tänderna blev vita så jag tog i hårdare och så ..................... SLAM så slant jag med borsten rakt upp i keften....... Jag skrek eller rättare sagt pep - AJJJ som en liten 8 årig tjej. Tittade i spegeln och såg till min stora förvåning att jag kört upp tandborsten rakt upp i tandköttet och över läppen, började blöda. Där stod man och spottade blod som efter ett slagsmål med dörrvakterna på X3M :P
Hur korkad tror ni man kände sig? Jo nå djävulskt korkad som norrlänningarna skulle ha sagt! Men nu sitter jag har och skrattar åt skiten. Tur att den inte borsten åkte upp i näsan, eller ännu väre i ögat :P HAHAHAH då hade nog fan inte jag skrattat iaf!


Fält övning 3

Jag kanske borde berätta lite om förra helgen?!
Jo det var så att det var Fältövning här i lumpen på SWEA Kompani. Gud vad roligt tänkte dem flesta. Dagen vi drog ut till skogen så var det väl kanske -5 grader med andra ord varmt och skönt. Vi packade allt som skulle med i väskorna dagen före sedan packade vi in våra grejjor i fordonen. Jag har fått äran att åka i L1 lednings patrian 1(Stridsfordon) vi har 2 sådana inom plutonen. Ganska fina leksaker 22 ton med en fin kanon på.
När vi kom fram till våran plats ute i skogen som vi skulle sova på var det dags att gruppera alla fordonen och börja med fältarbetet innehållande resa massa antenner och skit samt få upp tält och maskera allt med vitt maskerings nät (så att fienden inte ska se oss så lätt). Det tog väl lite mer än 2 timmar. Man kände redan nu att man börja frysa lite smått. det var lugnt i början och dem första dagarna.
Efter att fått order att gruppera om av våran kapten så gjorde vi det, marchera till en ny plats och grupperade där. Denna gång var vi snabba tog väl runt timmen. Vädret då? Jo det var kyligt ska jag tala om för er, va runt -20 när vi kollade tempraturen. Det blev genast psykiskt jobbigare. Dem flesta frös om händerna och fötterna mest. Korkat av oss alla i Ledningspluton att ha sommar kängor på vintern också! Vi hade lite övningar också i skogen, fick bla skjuta upp lysraketer med pistol ganska häftigt. Lös rätt fint upp skogen :)

På lördagen tror jag det va så fick vi fylla våra 4 magasin med lös amunition (120 patroner) Nu förstod man att man skulle få skjuta lite. Vi hade snackat tidigare om att om vi blev anfallna av fienden så skulle vi springa till våra skyttevärn som va förgrävda. Jag hade Eriksson som stridspars kamrat i mitt värn eller vårat värn ska jag nog säga.

Hur som helst på Lördagen när det var läggdags för mig, jag runt 9 tiden eftersom jag skulle vara postvakt kl 4 på natten sedan eldvakt 5 så var det lika bra att sova så att man får lite sömn. Allt var fridfullt en aningen kallt i sovsäcken.
Somnade gott tills jag hör någon skrika - Tror det var Eriksson i och med att han satt eldvakt den tiden kmr inte ihåg vad klockan var på natten. Han skrek Besätt eldställningarna eftersom han fått för sig att han hört skott komma utifrån skogen. Ingen av oss som var i tältet reagera förens vi själva hörde några smällar till! Då insåg vi att det bara var att besätta eldställningarna. Eftersom jag sov i långkalsonger och fält skjorta90 så hann inte jag riktigt byta om så det var bara att dra på sig kängorna på med stridsvästen, hjälm och hörsel kåpor, ta tag i Ak5 och springa ut. Där sitter redan Eriksson och han ser förvånad ut, ingen gör något. Han tittar på mig och frågar - Ska jag skjuta eller? varav jag säger, ja för i helvete skjut!!!!! Då börjas det alla börjar peppra som dårar! Ganska roligt faktiskt. Vi ser knappt dem som skjuter på oss utan vi bara pangar på bara för att det är roligt! Man ser lite då och då att det lyser upp från två ak5 vid vägen.

Efter ca 30 minuter så skriker Löjtnant Wallin att övningen avbryts och samlar oss på 2 led linje. När vi står där ser jag att dem flesta är nästan fullt påklädda :P shit där står man och huttrar i -20 i långkallingar och fältskjortan! Men som Löjtnant sa - Nöden har inge ....... (haha kmr inte ihåg vad han sa) hur som helst så trodde jag att jag skulle få gå in å värma mig lite i sovsäcken efter det!
ICKE SA NICKE! Då skriker han Löjtnanten BESÄTT ELDSTÄLLNINGARNA!!! oh herregud tänkte man! Då var det bara att lyda och göra det. När vi satte oss i ställningarna så ser man att Eriksson skrattar lite lätt. Vad skrattar du åt frågar jag? Jag skrattar åt dig, jag tycker fan synd om dig plus att du ser så jävla ful ut i långkallingar och ak5! hahaha var väl bara att hålla med!

Efter lite mindre än 1 timme så fick man gå in och värma sig! SÅÅ SKÖNT! Tog väl 12312431234124 timmar att få upp värmen. Medan man låg där och frös så var det enda man kunde tänka på var isvak! Just det, vi skulle bada isvak!

När natten va slut och morgonen kommen så fick vi marchera några kilometer till en helt underbar plats för att bada isvak. Solen sken och det var lite varmare, runt -15. Roligast den dagen var när Demir (Skön snubbe i plutonen som kmr från flempan i sthlm) Han tittade upp och säger - ABOOO vad är det där yao? alla börjar garva.... Det är ren demir förklarar vi andra för han! han bah, aha?!?! Vi blattar har det inte lätt ibland! Isbadet gick bra men det var jäkligt kallt. Man hoppa i som en riktigt man men när man kom upp och skulle byta till torra kläder så var man inte så manlig längre om ni hajjar vad jag menar :P

Efter vaket så for vi hemmåt till kasern gården. Dem flesta frös som aldrig förr. När vi kom fram till kasern så tänkte alla entligen är skiten över. Vi kmr att få riktig mat och värme. Men NEJ! Ibland så tror jag nog att befälen gör allt för att jävlas med oss! Det enda vi fick göra inne på kasern var att gå på toaletten. Där stod hela våran pluton på 22 man och kvinnor. Alla såg väl ut som uteliggare, hungriga, smutsiga och illaluktande, Vi fick utspisa mat på kaserngården, där det stod torsk gryta på menyn (jägarportion - Grön påse) Man värmer vatten häller i det i en grön påse låter det vara i någon minut sedan e det bara att äta skiten. Ni anar inte hur äckligt det är! Spelar ingen roll vad det är för mat - Royal thai, kyckling i currysås allat ser lika ut och allt smakar lika dvs SKIT!

Efter några timmar så var hela vinterövningen slut. SKÖNT! Det var typ hur skönt som helst att sova i dem där sängarna som gnisslar och inte är så sköna egentligen.

Lärdom - Ramlar man i ett isvak så är det bara att ta det lugnt. kroppen vänjer sig, det gäller att få värme snabbt bara. Det viktigaste. Om man fryser så är det bara att röra på sig! dont stand still!

Laugh now, Cry later


Kolla in
www.logement10.blogg.se "Om du hatar någon, så är det bara att anställa oss - Vi gör det snyggt"

Fältövning 3


Kmr lite info om vad jag och mina små soldater gjort denna vecka. Kan ju säga att det har vart ganska kallt :S

Mattias Asp!! Anledningen till att jag inte uppdaterat är att det är svårt att göra det från skogen bruschan! Ska skriva lite snart när jag har mer tid. Kl är 10 och det är läggdags! Ny dag imorgon innehållande kvälltjänst så det är bäst att man tar vara på sömnen innan sömnen tar vara på än :)

Kärlek, respekt


listers

Jag lånade listan från Mattias som i sin tur hade tagit den från Johanna. Eftersom jag inte har så mkt att göra så fyller jag i den!

Innan jag fyller i listan måste jag ju berätta om dagens roligaste händelse! Jag sitter i datarummet helt tyst och läser på nätet. Så hör jag att någon sjunger ute i korridoren! Dörren in till mig öppnas och jag ser en snubbe från sanerings plutonen om jag inte har fel, han har ipoden och lyssnar på musik. han ser inte mig och forsätter sjunga till slut vänder han sig om och får syn på mig.
Jag flinar och säger tja man! Varav han blir tok röd i ansiktet och säger ööööh oj jag trodde jag var sj här.
Jag bah, hahaha FRESH sång röst! HAHAAH tok garvar! Kunde fan inte hålla mig asså! Han sjunger tammefan sämre än mig på fyllan!
hehe tack ehh jag trodde som sagt att jag va ensam därför jag sjöng så falskt!
Mmm what ever man! sen smög han ut och skämmdes! HAN LÄR JU JAG MOBBA RESTEN AV Tiden! så jävla KLOCKERS!

Vilken svordom använder du mest?
Svär inte (a) nejdå, men jävlar är ett fint ord eller vad man ska säga.
Äger du en iPod?
Svar nej
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Väckar klockan är inställd på 06.00 på dagarna.
Använder du flip-flop's även när det är kallt ute?
sikken jävla korkad fråga asså!
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Beror på vad det är för bild. Är det en bild där Mattias Asp är naken så vill jag nog inte vara med, är det däremot en bild där Jessica Simpson är med då är jag gärna med på den :) Mattias är en jätte söt pojke btw...
Vilken var den senaste filmen du såg?
Scareface var det. Vilken gud han är Tony Montana!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Jag skulle nog köpa en pucko och njuta av den.
Har någon någonsin kallat dig lat?
Många ggr! Jag är tjock och lat! höhöhöhöhöhööh
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
knarkar varje kväll. Kokain, E, lsd u name it! :P
Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
Adams skiva. Lite blandat så där, han har bra musik smak för att vara en söt liten vit pojke.
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
sitter och dricker o´boy nu. Fy fan vad äckligt. Kan bero på att det står att man ska blanda med vatten, jag har mjölk så det ligger står klumpar och flyter som bajs korvar typ.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Jajjemän! Men jag kan ju inte berätta det fär er eller hur? då vore det inte en hemlighet och jag lovade hålla tyst.
När var senast någon stötte på dig?
Det var nog Sergant Shiller här. Hon är befäl här och född 86. Dem blickarna hon gav mig alltså. Men gentleman som man är så hooka jag upp henne med min goda vän Emil här på mitt logement. HAN ÄR SÅ KÄR I HENNE ELLER SÅ ÄR HAN BARA JÄVLIGT KÅT I KUKEN! hahaha (Det här kmr jag få så mkt skit för)
Vad åt du till middag?
Midda? Jag vaknade kl 16 typ. Så man kan väl säga att jag åt en skål med flingor och rostade mackor. Efter det en chips påse och en kosttillskott dryck. satt vid soffan och kollade på Scareface och orkade inte röra mig!
Använder du huvtröjor?
Ja, det är fresht och skönt.
Kan du vissla?
ja rätt dåligt iof men det piper iaf.
Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nej faktiskt inte.
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Något soft. Jag mår jämt illa när jag åker nått med fart i. Faktum är att jag mår illa utav att gunga vanlig gunga. Vet inte vrf men när jag va liten så kunde jag hoppa på vad som helst utan att må kasst :S
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Gör dem säkert. Frågan bara vad som sägs :S Mamma sa till mig en gång att när det piper i örat då är det någon som snackar om dig. Eller så har man tinitus :P
Tittade du på tecknat när du var liten?
Ja för fan! Lill bror däremot är jag orolig över. Han sitter och kollar på nyheterna och surfar aftonbladet samt jämt när man kollar på tv så sitter han inne på text tv och kollar vad som har hänt världen runt och kollar resultat från idrotten. Nått mysko med grabben asså, har sagt åt han att du som är 10 år och luktar kiss ska väl fö fan kolla på kalle anka eller nått!
Är du blyg inför det motsatta könet?
Ja lite. Beror på vem det är också. Men oftast är det inga problem.
Vilken film kan du alla replikerna till?
Jag är verkligen skit kass på det där!
Äger du några bandT-shirts?
NEJ, ska köpa en Westlife t-shirt :)
När flög du senast?
hmm, det var nog i sommras när jag åkte till Schweiz (Notera att jag stavat Schweiz rätt. Inte många som kan det :D)
Läser du för skojs skull?
Böcker, nej, men tidningar är roliga. Sitter och läser vecko revyn typ. Vi har massa tjej tidningar här i lumpen :P
Pratar du några andra språk?
Engelska, Kurdiska, lite spanska. Är grym på att svär på Arabiska. Lär inte ut svordommar till Johanna och Emelie btw. haha roligt det va när vi skulle köpa pizza av Eli. hahaha där stod dem 2 tjejerna och slängde ur sig lite roliga svordommar. hahaha
Har du gråtit offentligt?
haha nej fan jag är en riktig hårding ;) nerå jo det har jag. Det här med tårar är skrattretande asså! När jag gör illa mig, te.x. När jag bröt foten hade jag såååå jääääääävla ont, inte fan grät jag då? ne då satt man i omklädningsrummet och skrattade :P fick sova med hela hockey utrustningen på eftersom min skada inte va akut enligt dem på akuten. Är lite känsligare för psykisk våld, och när det gör ont i hjärtat eller vad man ska säga. Kärlek typ. Så är det för dem flesta må jag tro!
Har du en stationär dator eller en laptop?
Stationär
Vilka gör du, önskningar eller planer?
pass :P
Försöker du alltid lära dig nya saker?
Hela tiden när man orkar!
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Var på väg att tatuera mig hemma i Syrien, men jag hann inte! FUCK! Men ska tatuera in nått fint på kroppen. Funderar på ett hjärta med mamma och pappas namen eller personnummer.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Ja, det tycker jag. Man ska vara gentleman ffs!
Kan du kasta macka?
oj oj oj! Jag är helt  jävla fucking amazing bra på det! Säg till någon dag så ska jag ta med dig till Kvarnsveden och visa :)
Har du någonsin varit på Jamaica?
Svaret blir......    ..... nej
Vad har du med dig in på bion?
Fint sällskap. Sist jag va på bio sög det. Det var i Gävle med Adam, Malmen, Vickan och Coffe. Somna på dem sköna stolarna. Pirates 2 hette filmen och jag som inte sett den första.
Vem är din favoritlärare?
Jag gillar Kenneth Johansson skarpt! Sen finns det en legend vid namnet Håkan Christoffersson, sikken jävla player!
Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Ska väl inte döma en person efter tatueringarna. Eller ja kommer hon med ett hakkors tatuerat så kanske det inte skulle va så uppskattat! eller spindelnät på höger armbåge :S
Gillar du att flyga flygplan?
fan heller!
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Hon ska vara blond ha skit stora pattar.... nerå, säger som många andra hon ska ha humor, alltid uppskattat.
När sov du senast på golvet?
bra fråga, var nog... hmm, ne kmr faktiskt inte ihåg.
Gillar du din boendesituation?
Jag bor på en kasern nu med 100 andra soldater. Det är faktiskt helt okej. Man har folk runt sig som man gillar men ibland är det riktigt påfrestande. Men i sommar blir det en egen lya. Ska nog köpa en katt med :)
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
12 timmar :P nerå men helst ska man sova tills man vaknar, det är skönast.
Äter du frukost dagligen?
Ja, nu för tiden gör jag det. Annat när man gick i skolan, då visste man inte vad frukost va!
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Fullbokade och stressiga, men man ska inte stressa. Det gäller att planera!
Brukar du hamna i trubbel för att prata på lektionerna?
Tänkte att Markus Keränen, Mattias Asp, Anders Westman, Pär Hedström och Johan Persson får svara på den frågan. Markus och jag fick alltid skit i högstadiet, men på något vis kom han alltid undan! Bättre med Pär på hemkunskapen, vi fivk alltid skit samtidigt av våran kära lärare Lena Hammarlund :) Hon borde få medalj för att ha stått ut med oss även fast hon sagt att hon skulle döda oss en vacker dag! HAHA 
Vilken är din favoritfrukt?
Banan!
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
nej fan. Allt som innehåller mkt brukar vara gott. Så länge man rör på sig så behöver man inte bry sig!
Hur gammal blir du nästa födelsedag?
21 år! Börjar bli till åren nu :S
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Svar nej, jAGSAad gårrr jueeee einte i skkkolann leeengre elller huuur? Neee just det! Fuck gramatik :)
Tror du på liv på andra planeter?
Ja Mattias Asp kmr ju från Pluto!
Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Sällan jag blir arg faktiskt. Kmr inte ihåg när jag va pisst off senast eller det va nog under nyåret där. Lämnar det osagt...
Tror du att Gud är man eller kvinna?
Gud är en stor man med stora muskler och en jätte stor balle :P ne jag vet faktiskt inte och jag tycker vi låter det vara osagt!
Vad var det sista du åt?
dem där flytande bajs korvarna i min o´boy (chokladen som klumpat sig dvs)
Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta?
Beror på vem personen är....
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Ciya betyder berg. tyckte väl att jag var stor, stark och väldigt hård :) ne jag vet faktiskt inte. Ciya är ett väldigt ovanligt namn! Inte många i världen som heter det! Inte ens hemma! Hade jag fått välja namn så hade jag valt Maximus :P
Gillar du senap?
funkar!
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Men herregud, sen biter jag mig sj i pungen och går vidare :P
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
ja det skulle vara roligt!
Sover du på sida, mage eller rygg?
sover lite hur som helst på rygg, huve ben armar mage aa alla ställningar!
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Vet inte varför, men det försat jag fick höra när jag kom hit så sa dem sylvester stallone (rambo, rocky) men jag skulle sj säga att jag påminner om 50 cent i get rich or die tryin. Jag är stor neger som kmr från slummen ;)
Har du någonsin köpt något från eBay?
Nee
Tycker du om att krama folk?
Ja, krama är mysigt faktiskt. Matte kramas bäst avv alla, det är därför dem kallar han för björnen, BJÖRNKRAMAR!
Skulle du säga att du är trendig?
nja, det vet jag inte, jag går runt i det som känns skönt bah!
Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Det där är jobbigt alltså, beror på om hon är kär eller bara vill umgås. Annars är det bara att säga som det är.
Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
MEN HJÄLP!
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Nej då, jag sj är rätt bra på det där :P
Vilka böcker har fått dig att gråta?
ne fan ingen bok har fått mig att gråta, men filmer däremot... *snyft*
Tycker du att du är attraktiv?
Ja herregud, jag går runt här som värsta cassanovan och tror jag är den hetaste någonsin. Ne men fan det får andra svara på!
Vad är du allergisk mot?
Inget tror jag!
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Absolut inte! Kött är gott!
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Inte en jävla aning asså! Kanske hade jag hetat Yasmin eller nått :P

Snart börjar det igen


HEY BABERIBA

Nä, fan va likt asså! Jag svär jag trodde det var dem. Nähe fan va lajkt, shit va lajkt!

Shit vad boring det är alltså! Tänk er att vara sjuk (Feber) och sitta i en stor fucking jävla byggnad! Ja den är stor (Kasern) Vad gör man liksom. Man kan inte gå ut eftersom man är sjuk och inte har ork, jo man sitter vid datan, spelar poker pratar med folk på msn. Man tittar tv, film trycker i sig massa skit :P fast det är ju gott iof. Men tur att man inte är helt sj här nu. Fick besök av Friberg som kom 2 dagar för tidigt för att han hade trist hemma. Vi har suttit och kollat på dam innebandy på tv (IKSU - UHC från Schweiz). Ganska bra match men dagens stora fråga som vi ställde oss - Varför är "alla" tjejer från Schweiz så förbannat fula? Kan någon ge mig ett bra svar på den frågan? Efter att ha sett en i UHC göra mål tänkte vi, ne fuck, kolla en snygg Schweiziska :D sen kom det fram att hon va norska hahaha! Likaså när jag va i Sweich i sommras, såg inte en fin tjej!! Sverige är bortskämt må jag säga!

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och inte gör ett skit, funderar på att städa logementet lite innan alla andra tomters kommer och klagar på att det vart fest här som vi brukar säga när det ser ut som hell!
Vad gör man utan musik? Tur att det finns! Man kan alltid lyssna på musik - När man är glad, när man är ledsen, när man är arg, när man vill ta det lugnt, när man känner sig cool eller när man känner för att MÖRDA. Finns musik till allt! Just nu poppas det Angel med Flippside :D hur fresht som helst! Adams skiva btw.

Imorgon kmr det några stridsparskamrater så drar vi igång på tisdag. Gäller att komma in i rutinerna. Kliva upp 6 på morgonen, äta frukost gemensam fys med befäl *Suck* Men det kommer att bli roligt att se grabbarna och tjejerna. Vi kommer att ha roligt as allways!


Jag vet vad hon heter men jag kallar henne för Tess :P

Reasons within Reasons

Faaaaan va trist det är just nu! Man kommer upp och är hel taggad på att träna och göra nå nytt men så blir man sjuk efter träningen i torsdags! För första gången är det roligt med innebandy!
Sitter här med feber framför datan kl 02.40. Sitter på den otroligt sorgliga datan som man bara vill slå sönder "#"¤%"%¤%"%!!! Men hur som helst så säger jag som Mange Schmidt - Jag har ju sjukt bra koll och hälsan i behåll (iaf halva :P ) Nått annat som går bra är pokerspelandet online :) och sen har jag ju Pyks stereo som är inställd på 106.2 - Lugna favouriter Umeå KLOCKERS

Annars har det varit roligt att träffa alla lagkamrater efter uppehållet, jag hade det längsta lovet :D men det förtjänar jag efter all träning, både militärt och innebandy mässigt!

Vad hälsosamm man har var dem senaste dagarna. Ätit massa skit bara, så klagar man på varför man blir fet!? Har säkert vräkt i mig flera pringels burkar, käkat massa godis och bara massa skräp mat :P Orkar liksom inte gå till resturangen som jag har gratis krubb på av innebandyn. Nu vill jag bli frisk så jag kan träna lite, jag mår faktiskt dåligt utav bara att sitta still :/ sorgligt.....

5826!!!!!!!!!!!! Ja så många gratis sms har jag kvar? hahaha tycker fan det är helt siiikt! Hur ska man punga iväg alla dem? Tycker att jag skickat hur många som helst men ändå mobbar dem mig för att jag är kass! Får väl stå för det då :) Är ju bara skicka om ni har tråkigt så kan jag fördriva tiden tills jag blir frisk :P

Säger som alla andra. Sommar, ge mig sommar. Softa runt på beachen, bada, sola (Bli mer neger än vad jag är :P ) Promenader genom sommarnattens varma vindar.
Nu ska jag ställa mig i kö för en lya som coachen beordrade mig :)


Kane - Rain down on me          

Bonita

Från Alfta Till Umeå

Alfta                     ♥                         Umeå

Jul Lov ..................... är slut

Tidigare idag har jag vart i Bollnäs och umgåts med Ida och Adam lite, vandrat på stan hälsat på Annica och tagit en latté på krokan som Ida bjöd på.
Idag kl 16.42 gick bussen från Alfta till Söderhamn, där jag skulle hoppa på tåget! När jag kom in och skulle sätta mig insåg jag att min biljett va ju helt fuckad! Allt va fel på den typ :P från tåg till sittplats, ja tom fel destination. Stod att den skulle åka från sundsvall till Söderhamn?!?! Men det skulle ha vart tvärtom! Säger bara en sak - Försvarsmakten är ju lite offside. Fick lägga ut egna pengar på biljetten men det är lugnt eftersom jag får tillbaka dem av mitt favourit befäl Löjtnant Lundgren (Grymare Gubbe finns fan inte)

Kom fram till Umeå strax före midnatt. Hoppar av bussen står det massa pundare utanför och dricker bärs, lite längre fram är busskuren av glas helt sönderslagen. Tänkte fan va KLOCKERS!! Det händer ju lite grejjor! Stod där vid den sönderslagna busshållsplatsen och roade mig med grabbarna som söp, lite senare kände att jag höll på att hungra ihjäl så jag drog och köpte en kebab rulle som jag tog med mig till luckan! Hade man vart hemma så hade ju fan inget varit öppet. Väl när jag va "hemma" så drog jag på toaletten för att snyta mig och vad händer då? Jo jag börjar blöda näsblod, så jävla Ofresht! Blödde imorse med när jag vaknade fast då var det i den andra näsborren :P Jag blöder jämt näsblod då jag sovit dåligt samt haft det fysiskt tungt och stressigt. Skyller på nyår :P blev lite väl hårt där ett tag :P
Inne på logementet såg det ut som att några hade haft "Nyårs fest" tammefan, lussebullar, julmust tidningar och allmänt skitigt. (Fick citatet från Eriksson alias COCKSTER ;)
Gick runt och kollade om allt va på plats, 52 tums tvn va på plats iaf, det är viktigast, sanerings idioterna brukar ju vara och sno grejjor från vårat dagrum!

Nu sitter jag här och snackar på msn och har nyss ätit klart min rulle, vart nå djävulskt kladdigt. Märkte efter ett tag att såsen började rinna på mina byxor :P fuck

Jag är världens bästa SYREN :D iaf enligt Rebecka :P haha hon e klockers!

över och ut

2007

Nytt år, nya möjligheter! Nya chanser, nya danser som leder till nya romanser! 

Igår var jag hos Westman och tänkte fira det nya året med mina sköna kompisar! Det var okej tyckte jag
Mysigt med mat och dricka och en helt fuckad nedräkning, frågan är bara vem som började räkna neråt? HAHAHA började räkna typ 10 minuter före :P sikken skön tabbe :D Blir så när man är fullis!

Efter 12 slaget så drog jag och Pär "Blixten" Hedström en sväng till johan och skulle checka läget! Va en lång väg dit, kan ju säga att blixten gick nån kilometer längre än mig i och med att han vandrade sicksack! Vi gick genom skog och vatten lera och åker, roligast jag sett på länge va när jag snackade i telofonen på åkern och väntade på att päs skulle komma i kapp, men tog ju så jävla långt tid så att jag slängde en blick över axeln och checkade. Där ligger han på rygg mitt på åkern och skrattar och skickar sms! Vilken skön syn det va!
Hur som helst när vi kom fram till Johan till slut så var det bara en massa bråk där! Illa! försökte hjälpa till och få ut tomtarna som ställt till det men vissa fattar ju så trögt att man bara vill ja!!!!!!!!!!!
Tycker synd om Johan som hade fått halva huset sönderslaget!

Efter ett tag så drog vi tillbaka till Westman då var det inte baar jag och blixten utan massa andra med. Bara att börja svepa igen :P fanns ju gott om dricka iaf!
Efter att vart hos Westman ett tag och han ville sova så for jag Johan P, Johan W och Sara hemmåt. Sara orkade inte gå så jag bar henne som väger typ 5 kilo :P en stund tills nån okänd snubbe kom och skjutsa hem oss. Avrundade kvällen där :P eller?

Kortsamanfattat av det nya året

Trodde inte jag skulle säga det här men det ska fan bli roligt at få åka upp till Umeå och börja träna, softa och träffa alla andra. Har lov till 9 från det militära, sen kommer ju alla andra också framförallt mina slynor från logement 10 ;) shit gillar dem där alltså. Vi har skit roligt!

Till slut vill jag bara säga att vissa personer gör det så jäkla svårt för sig själva förstår inte varför men det är väl inte så lätt när vissa faktorer är inblandade. Men det går att göra det enkelt! Ni som känner för att ta åt er gör det annars är det bara att letta bli!

Ses väl i sommar kanske i Alfta, om det nu blir så. 

Gör något bra av et nya året! Det ska nog jag göra!                



                                                                                                                Bilder från nyår kmr senare