Touch it



HEST!

image72

Ni behöver inte påpeka att hesten blev jävligt bra! Det vet jag redan! Tack ändå

Adam

Stackars Adam ! Hoppas att hans ben blir lite bra till senare i sommar så han kan dunka in en smash på beach volleyn (Inte för att han klarar av det men ?! )

Tillägnar den här fina bilden till Draagan!image71

Smack atack!

Alfta GIF är på G! Dominera ut landafors idag och vann enkelt med 1-0! Calle var het som vanligt men fick inte trycka in bollen tyvärr, men ryktet säger att han spar sig!

Vakna!


Har precis vaknat upp ur en koma! Lade mig igår när jag kom hem från limps residensrunt 12 tiden och vaknade dagen efter runt kl 10! Det är inte första gången som jag sovit så här länge! Börjar bli orolig det här måste ju vara en sjukdom, ingen akn vara så här trött asså!

Helgen har varit ganska soft som dem flesta helgerna här i alfta, umgåts med människor som kommer och hälsar på, Kristoffer och marcus kom hem så jag hängde lite med dem. Nästa vecka ryktas det att JP kommer hem!!!

Annars har vi nog bokat in en utlandsresa vid juni någongång. Vet inte riktigt vars vi skall åka men det är sånt som märks, det ska vara bad, relax, och alkohol som erbjuds :P Dem som är klara för resan är Kristoffer, Jesper, clabbe jag och Adam får la vi hoppas! Sugen så hör av er! Kan ju hända att vi landar på island i 3 veckor :P vem vet!?

image70

Ciya Och JP



Kvarnsveden bilden kommer att uppdateras snart... ciao