Player. Lirare. Shtekare

Vad är egentligen en PLAYER ?

Det har skrivits så mkt om players hit och players dit. Svin eller idoler. Män utan samvete eller livsnjutare. Sårar folk till höger och vänster, har haft alla sjukdomar man kan tänka sig. Utnyttjar allt och alla etc. Ordvalen är lika många som åsikterna.

Jag har levt ett vilt liv och playat runt eller vad man nu vill kalla det. Enligt mig har ordet player fått en väldigt negativ klang pga. för många wannabees och amatörer som tror att är guds gåva till kvinnan och fullständigt skiter i hur många de sårar eller skadar i sin jakt på att få ligga. Min syn på en "player" skiljer sig otroligt mycket från ovanstående omnämnanden.

Visst, de flesta killar som är ute i "svängen" vill få ragg och lyckas lägra kvinna efter kvinna, men de olika vägar som finns för att nå dit, är lika många som antalet olika personligheter.

En player är en person som vet hur man för sig i alla sorters olika situationer. Han läser av både situationen och kvinnan innan han bestämmer sig för nästa steg. Alla kvinnor är olika varför det är viktigt att inte köra samma taktik/stil varje gång. Som tex. de kvinnor jag beskrivit lite humoristiskt i tidigare inlägg. En player märker också när det inte är läge att lägga in en stöt. Man behöver inte med alla medel få ligga jämt och är det en person som verkar sårbar eller utsatt så kanske det inte är läge att ta risken att hon blir sårad eller ännu mer ledsen. Det finns alltid andra fiskar i havet. Det handlar mycket om psykologi och smidighet. Man behöver inte krossa varje hjärta man stöter på och om man sköter det snyggt så blir väldigt få personer sårade.

En bra player får dig att känna som om du är den enda kvinnan på jorden. Han behandlar dig som en gudinna, du känner dig som den vackraste, sexigaste och mest uppskattade personen i världen. Om du är ärlig med dina avsikter från början, så såras väldigt få personer. Självklart kommer man inte undan helt och hållet, men säg den människa som aldrig sårat ngn.

Jag ska inte påstå att jag har varit guds bästa barn och självklart finns det personer som jag olyckligtvis har sårat djupt och som skydde mig som pesten. Sen är det en stor skillnad på fixa ett ragg för kvällen där båda är med på vad som gäller. Då kan du vara mkt fräckare och friare i ditt sätt att förhålla dig mot kvinnan/kvinnorna i fråga. Och då är också alla medel tillåtna. Men om du har mer i åtanke än bara ett ligg så är det bäst att du spelar dina kort rätt. Även här är det otroligt viktigt att känna av vilka avsikter hon har med det som händer.

Jag anser, att det som gör att "players" fått så oförtjänt (eller i vissa fall förtjänt) dåligt rykte, är de klantskallar som inte skyr några som helst medel för att få som de vill. Men om man som kvinna har huvudet lite på skaft, så kan man snabbt märka vilka dessa är.

Jag säger inte att min åsikt är rätt, men det är så här jag ser på det.

Ha en underbar dag!

En text som mikael sundell skrivit ;) HAHAHA

MVH Ciya en fin och känslig kille


inget svar är också ett svar! bara så att ni vet

Vad roligt livet är! ÄLLÄ? man e lite små less på allting faktiskt. Jobba är riktigt tråkigt men man måste ju för att få cash. Jag har bestämmt mig nu. Om några år så öppnas det en nattklubb. Inte för att man kommer tjäna så mycket cash utan mest för att det e roligt med uteliv, musik och människor. Men tänk vad roligt. Frågan e vars ska man öppna klubben? Läre hitta en bra spott, och en fresch lokal bara. Sen kör man bah!

Jobba vara kvar i alfta nått år kanske sen taggar man härifrån och gör något av livet kanske. Tar med mig lillebror Jesper för att med han har man aldrig tråkigt. Skrattar ihjäl oss när vi e med varandra. Vi bah stilar så! La Familja

Frågan e varför jag icke går och lägger mig, sitter å spelar msn med människor, mest flum bah - NART, KLÖMDE hahaha nu e det verkligen dags att slagga för vissa iaf!


State andando a slepp con pesci alla notte! Fucking coño! eller hur var det Malin?

Ibland kan jag se hela städer gå förbi mig. Människor i gult, rött. blått, brunt, svart, grått hår. Människor som döljer sorgsna ögon bakom tonade glas och bygger upp en fasad för att glömma det liv som dem levde i 8 timmar sen nere på lokal krogen där botten av varje flaska finns något vackert att se. På baksidan tro finns tvivel! ändå känner varje en av oss att livet är för fult att levas, och dom som redan varit på botten tänker att det inte finns något vackert att se. dem har aldrig sett in i mina ögon.

Så skrev en skön brud en gång. Vackert må jag säga!


Anders "The Boss" Westman


Go, go, go, WESTMAN is in the house
Bounce, y'all already know what he´s about..
Bouncing on the floor like a casanova mingling like a playa.
Ziping bacardi in da club, All the girls hanging around him like his the king of hill (Alfta).
He is the fucking boss. Money in his left hand and his pistol in the other hand. Dont fuck whit him he will snap ure fucking neck like a fucking fish.
Hanging around whit his crew in da hood, trippin young blacks to work for him dealing hard. Got bitches in every corner, in every street.
Fucking whit the police, he´s hating the fucking police everytime he see´s a blu white car his spits and shows his finger! He folows no law, he is the law. Head of the game hustling everyday - 24-7, driving fancy car.
Dont fuck whit him, he will fuck u upp hard. He shows no love!


ANDERS " The BOSS" WESTMAN Money in the left hand and his pistol in his other hand

Passa på att lägga upp en bild där han bryter mot lagenimage27

STHLM

Tiden går fort nu. Känns som det börjar dra ihop sig till något, men jag kan inte komma på vad det är. Det bara känns som det är något som jag väntar på. Strange feeling!

Har varit ner en sväng till STHLM och hälsat på Johan och Sara, Markus samt några lumpar polare. Skön resa, kan inte bli annat än roligt när man har Westman med sig - Jävla tomte asså. Vi var in på macken i Enköping alldeles trött gick vi in å handla sedan in i bilen igen varav jag somna DIRR. Vaknar upp senare av att jag känner en hand som smeker mig på ruket och dicken. Öppnar ögonen och ser Westman gräva mig där. Blev lite rädd först men sen titta jag på han och sa - Fan göru? Gay ällä? visade sig senare att han tog bort en påse kina puffar som hade legat mellan mina ben och smällt. Choklad hela arselet. Sjöng lite på vägen och filmade Westman när han rappade. Som ni förstår hade vi det ganska roligt...... Just ja, Vi körde på en BlåRÄÄÄV och en MÅRDHUND å :P

Stureplan suger rätt fint. Allt folk som tror att em e bättre än andra, ganska roligt å strosa omkring där och titta på alla sköna bratz som gör bort sig. skottlossning på söder 7 polisbilar och 1 polisbuss. Är inte som i Alfta, det händer lite iaf. Andra gången man är i närheten av en skottlossning, nästa gång kanske man e med i en :P vem vet?

Ta fram mobilen och gå in på kontakter
Håll inne neråt knappen en stund o sen släpp
Skriv vem det blev som svar på frågorna!

1) Jag heter: Hedström
2) Jag gillar:  Jesper 1
3) Jag hatar: Jesper 2
4) Jag är kåt på: Jessica
5) Jag är verkligen super kär i: Johan Sjögren
6) Snyggast i världen: Lina
7) Fulast i världen: Mackan
8) Äckligast i världen: Maggan (Sry för den)
9) Muppigast i världen: Mamma (sry För den)
10) Tråkigast i världen: Mattias
11) Jag ska satsa på: Michel
12) Bästis: Mikael
13) Jag vill ha sex med: Nagge ( Insest e bäst eller vad säger dem?)
14) Hatar jag mest: Pidda
15) Jag har en hemlighet med: Robin
16) Skäms jag mest över: Rudman

Ja jag får la vara fjortis som fyllde i denna lista! 

HAODEPOSSHAJJ ........................ LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL


 

Changes In My Life

Chris Lake - Changes in my life

There are so many changes in my life
I don't know if it's wrong or if it's right
And I want you, want you by my side
Everything is gonna be alright

Changes in my life
I won't leave you behind
Changes in my life
You will see in time

Changes in my life
You're always on my mind
Changes in my life
I got you by my side

In life we're always looking
Let the past behind
We try to see the warnings and read all the signs
Sometimes you gotta take chances
Nothing stays the same
The world will keep on turning
Again and again, again and again

Helt Fucking Wounderful!

Kmr lite mer info om vad som hänt dem senaste 4 dagarna i STHLM.

Youre Always On My Mind