Arlanda

Hej nu sitter man här med dennis och typ cimen! Scoutar brudar åt cimen men hittar inga! inga pojkar till dennis heller! Kan nämna att dennis höll på få till det med en 33 årig mamma från strängnäs! Het va hon men han blev nervös när hon frågade vart man kunde ta en fika. Han kom i brallan! Haodepossshajj sa hon!

Dennis väl tillägga några väl valda ord - Maten var förövrigt jätte smasklig. En planka så där e aldrig fel!

Dåligt med katter här just nu, dennis jagar ass som vanligt :P nu blir det hemfärd och möte med festkomitten! Smek shmack! Kläck ägg

Culture Club - Karma Chameleon

Den här gången blir det .... tro det eller ej. Det blir ett seriöst inlägg!

Idag spelade vi match mot Sundborn hemma. Det gick sådär! Vinst i sudden med 7-8? Sprang runt på plan och var mest frustrerad! Varför går det aldrig som man vill? Skit samma 2 poäng iaf att "glädjas" åt. Man är inte ung längre! Det går inte springa lika mycket som man kunde förut, Man är inte lika bra som man var för några år sedan, man borde ha utvecklats tycker man men snarare gåt bakåt i utvecklingen. Bara att träna vidare.

Nu börjar hårdträningen på gymmet, ska bli större än jesper näslund, få slimmare kropp än honom samt boxxas bättre än johan axell! Har lovat grabbarna att vi ska pumpa satan nu ett tag framöver så att man kommer i form igen.

Idag har det varit rätt stört, börja med och mysa filmen 300 hos Johan " Heffner" Axell i playboy mansion! Sedan åkte jag jesper och linus till max och hämtade markus och filip. På vägen till max satt jag och jesper naken i bilen nästan smekte varandra lite lätt medan linus satt i baksätet och runkade :P (haha allt utom det sista är sant, tror jag) Det roligaste var när vi stannade på väggrenen hoppade ur bilen lämnade dörrarna öppen och kickade igång Culture club - Karma Cameleon. Lärde mackan dansa. Synd att vi inte filmade skiten. hur kul som helst!


Culture club - Karma Cameleon
Damien rice - 9 crimes

image62

Fick ett samtal igår 03:30 typ. Va min goda kamrat Eriksson som ringde och berättade hur mycket han saknade mig och dem andra gruppen i vårt sköna gäng i det militära! saknar fan allt det där, grabbarna, festerna och mitt vapen