Konstiga Lagar

1. Om du är kille och kissar offentligt i England får du endast göra det om du siktar på det bakre hjulet på din bil. Samtidigt måste du ha din högra hand placerad på bilen. Allt reglerat enligt lagen.

2. Befinner du dig i San Salvador tänk då på att ställa bilen efter barbesöket. Ertappas du med att köra på fylla (vilket du givetvis aldrig ska göra) kan du bli dömd till döden genom arkebusering.

3. Enligt lag måste alla män över 14 år boende i Storbritannien öva minst två timmar om dagen på att skjuta med en större pilbåge.

4. Om du blir påkommen i Indonesien med att tillfredsställa dig själv är straffet död genom halshuggning. Håll fingrarna i styr!

5. Om du är gravid och boende i Storbritannien är det tillåtet att kissa överallt. Och om du så önskar även i en polishjälm (!). Det är bara att langa fram - helt enkelt.

6. Har du tänkt dig en tripp till Alabama? Tänkte du dessutom hyra bil och glida runt lite? Fundera då över detta - det är strängeligen förbjudet att framföra bilen med ögobindel (!).

7. Om du blir stoppad av polisen på stranden i Lancashire, England, så får du inte EFTER det beordra din hund att skälla på polisen. Om du säger till din hund att skälla på polisen INNAN du blir stoppad är det helt ok.

8. I Ohio är man mån om fiskarna. Det är enligt lag förbjudet att supa fiskarna fulla.

9. I York är det fullt lagligt att döda en skotte. Men bara om det görs innanför stadsmurarna och skotten i fråga bär på en pilbåge med tillhörande pilar.

10. I Chester får inte walesare besöka staden före soluppgången och inte heller stanna i staden efter solnedgången. Undra om de förvandlas till vampyrer då?

11. I staden Boulder i Colorado är det förbjudet att döda fåglar om de befinner sig innanför stadsgränsen. Det är även olagligt att äga ett husdjur.

12. I Kentucky är det förbjudet att bära ett GÖMT vapen som är längre än 183 cm, t ex ett spjut. Så ska du nu nödvändigtvis ha ett spjut till vapen - bär det synligt.

13. Om du är tjej, ogift och tänker besöka Florida, kom då ihåg att du kan få krypa in i fängelset om du ägnar dig åt någon fallskärmsaktivitet på söndagar. Övriga dagar är det dock fritt fram.

14. Det är inte lätt att utföra en gynundersökning i Bahrain. Det är visserligen tillåtet, men läkaren får inte se vart han placerar händerna såvida inte denne tittar via en spegel (!).



4 är helt klart sjukast! Den konstigaste lagen som jag hittade i sverige var att man inte fick samåka t.ex till och från jobbet, men det var under 60 talet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback